Skönhetsbehandlingar

Vi erbjuder professionella och riskfria skönhetsbehandlingar såsom ansiktsbehandling, ögonfransförlängning, ögonbrynsformning, vaxning och bodyscrub. Givetvis med utbildad personal och de bästa materialen

Pigga ögon utan att ägna en sekund åt sminkning!

Unna dig vackra ögon och bekväm vardagslyx. Med en ögonfransförlängning får du en semi-permanent mascaraeffekt, med längre och fylligare ögonfransar. Helt utan att lägga tid och krångel på ögonsmink, i såväl vardag och helg, eller i samband med träning och inför fest.

Vår utbildade personal utför fransförlängning med stor skicklighet, noggrannhet och omsorg. Vi arbetar med de bästa materialen, och alltid med kundens upplevelse och önskemål om slutresultatet i fokus. Beroende på ögonens förutsättningar och önskad effekt kan vi tillsammans välja optimal fransförlängningsmetod. Utseendet kan därefter bibehållas med återkommande påfyllning.

De olika metoderna vi arbetar med är:

  • Singelfransmetoden innebär att vi sätter en syntetisk frans på dina naturliga fransar, ca 65-120 per öga. Genom valet av fransar går det att välja mellan ett naturligt utseende eller maximerat öga. Tillsammans gör vi en kundanpassad plan och väljer vad som passar just dig. Vi rekommenderar påfyllning av din ögonfransförlängning efter 2-5 veckor.

  • Volymfransar är för den som vill ha en fluffigt maximerad effekt. Vi sätter 2-6 tunna fransar på dina fransar. De syntetiska fransarna är mycket tunna så att de inte tynger ned din egna fransar. Tillsammans gör vi en kundanpassad plan och väljer vad som passar just dig. Volymfransar har en tendens att hålla lite längre än singelfransar då man upplever att man har fler fransar på ögat, men efter 3-6 veckor behövs en påfyllning av din ögonfransförlängning.
  • Mixfransar innebär att man blandar både volym och singelfransar. Blir lite fylligare än singelfransar men inte fullt lika mycket effekt som volymfransar.

Att tänka på:

Sminka av ögonen inför besök. Kom gärna 5 minuter innan bokad tid så vi kan utnyttja hela tiden. Borttagning av gamla fransar ingår vid nytt set. Efter behandling ska limmet härda i 24 tim, så undvik därför att duscha eller tvätta ansiktet första dygnet.

Omfattningen, tidsåtgången och kostnaden för påfyllning beror på hur lång tid det går mellan återbesökstillfällena. Tätare besök ger ett jämnare utseende över tid, en lägre kostnad per tillfälle, men en högre totalkostnad. Vi kan tillsammans ta fram en återbesöksplan utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Hårfritt utan klåda och stubb!

Vaxning är en populär behandling med ett mjukt och lent resultat som varar mellan två till sex veckor beroende hårväxt. Du slipper kliande stubb och skärsår efter rakhyvel, och håren blir dessutom finare för varje genomförd behandling.

Behandlingen går till så att vi stryker ut varmt vax på besvärande hårväxt låter detta svalna något innan vi drar bort vaxet och håret följer med från roten. Vår utbildade personal väljer vax efter hår- och hudtyp.

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som ska avlägsnas är minst 5 mm, dvs. ca två veckors utväxt efter eventuell rakning. Då håret har olika växtfaser kommer det att vid första vaxningstillfället finnas vissa hårstrån som fortsätter att växa direkt under huden. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör en vaxning.

Första gången man gör en vaxning kan det göra ont, detta eftersom håren är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Vid återkommande vaxningar kommer håren att bli tunnare och inte sitta lika hårt. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4:e till var 5:e vecka för ett hårfritt resultat och minimal smärta. Låter man vaxa sig med jämna mellanrum blir behandlingen med tiden så gott som smärtfri. Väntar man längre eller rakar bort håren mellan gångerna så hinner håren rota sig och vaxning kan då göra lika ont som första gången.

Efter vaxning kan huden bli irriterad och svullen. Är det första gången måste man räkna med att huden blir lite öm efteråt, och det kan också förekomma hårsäcksinflammationer. Detta är ingenting som är farligt, svullnaden/rodnaden lägger sig inom 72 timmar.

Hårsäcksinflammationer kan också uppstå när håren börjar växa ut. Detta är hårstrån som har svårt att ta sig ut och därför börjar växa inåt. Försök inte att klämma på dessa, då det kan leda till infektioner eller värre inflammationer. Vid problem med inåtväxta hårstrån ska man istället mellan besöken använda en skrubbhandske för att hjälpa håren att hitta ut. Vi säljer hårväxthämmande medel som kan användas för att undvika hårsäcksinflammationer.

Brasiliansk vaxning innebär att man vaxar bort allt hår i intimområdet, både fram- och baktill. Det är bra att undvika för tajta byxor underkläder med sömmar precis efter genomförd intimvaxning. Välj med fördel mjuka bomullsunderkläder så att huden kan andas. Sol och bad ska undvikas inom 24 timmar efter all vaxning.

Ny lyster till huden!

Bodyscrub är en uppiggande behandling med fokus på peelingen. Hela kroppen peelas med saltpeeling. Sätter fart på blodcirkulationen, detta är för dig med inte så känslig hud. Behandlingen ger en skilkeslen hud med ny lyster. I denna behandling ingår även massage.

Kanske den skönaste behandling som finns?

Låt oss ta hand om dina fötter. Fotvård med varmt fotbad, med efterföljande skrubbning och fotmassage är helt underbart för trötta fötter.

Tillbaka