SIGNATURBEHANDLINGAR: 60-120 min färdigkomponerade temabehandlingar.

Boracay Beach: 60 min/800 kr, avslappnande massage med inspiration från ett av Filippinernas mest berömda turistmål.
Avslappnande massage med inslag av Hawaiiansk Lomi-Lomi. Detta är en massage där både kropp och själ ges energi, och där rörelsemönstret ska erinra om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser. I massagen används kokosolja, och efteråt ingår en uppfriskande dryck.

Fyra händer: 60 min/1 000 kr, synkroniserad massage med två terapeuter.
Massagebehandling som utförs av två massageterapeuter med synkroniserade rörelser. Massagen baseras på Filippinsk Malamya massage, dvs avslappnande massage. Behandlingen och känslan blir mycket intensivare med fyra händer istället för två, och kan inte beskrivas rättvist men behöver upplevas. Efter massagen ingår en Filippinsk vitaminshot.

Fixa din hållning: 75 min/800 kr, analys och åtgärdsprogram i fyra steg för förbättrad hållning.
Dålig hållning med framåtroterade axlar medförande bl a spänningar och smärta, är den nya folksjukdomen. Detta till följd av allt mer stillasittande, ofta med böjd nacke över en liten skärm. Problemet kan åtgärdas med relativt enkla grepp.

Vi utför rörlighetsscreening och genomför ett program i fyra steg:

  1. Massage för att lösa upp spänningar
  2. Övningar för att stärka inaktiva muskler
  3. Dynamisk stretching för att återfå rörlighet i förkortad muskulatur.
  4. Tips och information för ökad medvetenhet och korrigering av olämpliga vanor/positioner.

Testosteron Boost: 75 min/900 kr, bromsa ditt åldrande
Könshormonet testosteron som vetenskapen tidigare kopplade enbart till manlig könsdrift och muskelmassa har visat sig ha långt fler funktioner än så, och spelar en stor roll för hälsan hos både män och kvinnor. Testosteronet påverkar t ex sömn, humör, stresstålighet mm.

I medelåldern börjar testosteronhalten i kroppen att sjunka som en del av åldrandet. Som annat åldrande kan även denna process påverkas. Du väljer själv hur fort du ska åldras!

Denna behandling avser på naturligt sätt höja ditt testosteron, dels genom behandlingen i sig, dels genom en genomgång av dina vanor och ett medskick av tips på vilka förändringar du kan genomföra.

Behandlingen består av akupressur och massage. Efter behandlingen ingår en stärkande och svalkande smoothie med Filippinska frukter.

Oxytocin Boost: 75 min/1 100 kr, massagebehandling som maximerar ditt lycko-hormon.
Detta är en helt unik behandling som bara finns på denna salong. Behandlingen syftar till att maximera ditt eget lycko-hormon: oxytocin. Behandlingen utförs med tekniker och känsla som Marichu ensamt besitter. Hon varvar hård, mellan och mjuk massage samtidigt, och använder endast de absolut bästa ekologiska oljorna. Efter behandlingen ingår en stärkande och svalkande smoothie med Filippinska frukter.

Fyra händer de Luxe: 90 min/1 250 kr, synkroniserad massage med två terapeuter.
Massagebehandling som utförs av två massageterapeuter med synkroniserade rörelser. Massagen baseras på Filippinsk Malamya massage, dvs avslappnande massage. Behandlingen och känslan blir mycket intensivare med fyra händer istället för två, och kan inte beskrivas rättvist men behöver upplevas. Efter massagen ingår en Filippinsk vitaminshot.

Chokladmassage: 90 min/1 100 kr, underbar chokladmassage för alla dina sinnen.
Helkroppsmassage där en varm härligt doftande chokladolja används. Oljan värms upp till en brun flytande vätska som är fylld med antioxidanter och lätt absorberas av huden. Chokladmassagen ger en särskild "må-bra-känsla". Upplevelsen av behandlingen är helt oförglömlig. Massagen, värmen och kakaobönans egenskaper överför en lugnande stimulans till både hud och sinne. Efter behandlingen ingår varm choklad på Filippinskt manér.

Ny fräsch hy: 120 min/1 500 kr helkroppsscrub och massage med produkter från Rosen-serien.
I denna avslappnande massage får även din hud en fullständig genomgång, med en härlig kroppspeeling som gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Från topp till tå. Beroende på hudtyp väljer vi passande scrub och de bästa produkterna från Rosen-serien för oslagbart resultat. Efter behandlingen ingår Filippinskt is-té.

Zensation VIP: 120 min/2 500 kr. Skäm bort dig själv med vår allra mest påkostade behandling.
Unna dig själv en stund skamlös lyx. I denna unika VIP-behandling kombinerar vi det bästa vi har att erbjuda, med två terapeuter som tillsammans under två timmar genomför en mix av våra avslappnande signaturbehandlingar; helkroppsscrub, fyrhandsmassage och oxytocin boost. Under och efter behandlingen ingår färska frukter och dryck.

Tillbaka