Din personliga salong vid globen

Massage- och skönhetsbehandlingar

Bokning, priser och kalender online

Välkommen till Pinay Zensation

I vår salong Pinay Zensation intill Globen i Stockholm, erbjuder vi ett brett utbud av massage- och skönhetsbehandlingar. Detta i personlig och avslappnad miljö, och alltid med traditionell Filippinsk gästfrihet. Vårt uttalade mål är att ta hand om varje kund på bästa sätt. Vi strävar efter att erbjuda de bästa och mest prisvärda behandlingarna, där vi kombinerar professionalism med ett genuint varmt bemötande.

Vår personal är har flera års erfarenhet och genomför löpande fortbildningar. Tveka inte att fråga om vilken behandling som skulle passa dig bäst, vi kan också skräddarsy en behandlingsplan helt efter dina önskemål och behov.

Salongens adress är Konstgjutarvägen 34, Johanneshov, direkt intill uppgången från tunnelbanan och tvärbanan i Globen. Vi har öppet alla dagar i vecka. Förbokning 10.00 – 21.00. Dropin 10.00 – 19.00.

Ta del av aktuella erbjudanden, uppdaterad kalender, detaljerad beskrivning av behandlingar och möjlighet att boka tid online via Boka Direkt.

Missa inga nyheter eller kampanjer, följ oss på Facebook.

Det går också bra att kontakta salongen för frågor eller tidsbokning via telefon/SMS: 073-779 74 58

Om Pinay Zensation

Mitt namn är Marichu ”Marie” Santillana. Jag är född och uppvuxen i en otillgänglig liten by i Filippinerna. Beröring och massage hör till traditionen i Filippinerna, men det var inte förrän 2013, när jag flyttade till Sverige, som jag upptäckte min passion för massage och skönhetsvård som yrke.

Efter flera år av utbildning och praktiserande som både massör och ögonfransstylist, förverkligade jag 2016 min dröm, och köpte salongen Pinay Zensation av min syster. Nu driver jag salongen med min ambition att erbjuda de bästa och mest prisvärda behandlingarna, med ett professionellt kundbemötande men utan minsta avkall på den gästfrihet som den Filippinska traditionen påbjuder.

Varmt välkomna till Stockholms populäraste* massagesalong!
/Marie

*Enligt www.massagekartan.com i Nov 2017

zensation