HILOT: 60 min/700 kr traditionell Filippinsk folkmedicinbehandling

Hilot är mycket mer än bara en massageteknik. Hilot inkluderar hela den folkmedicinska Filippinska traditionen, och är en del av den Filippinska kulturen. Än idag kan Hilot vara den enda medicinska behandling som finns tillgänglig för en stor del av befolkningen.

I hilot kombineras flera typer av behandlingar och tekniker såsom massage, healing, akupressur och kiropraktik. Vanligtvis används också traditionella filippinska växtbaserade läkemedel, örter och salvor som en del av den läkande behandlingen.

Hilotutövaren som kallas för Mangihilot, utför beröringsdiagnostik, och eftersträvar att återställa balans och harmoni i kroppen. Hilot kan vara en synnerligen effektiv behandling av olika smärttillstånd.

Här på Pinay Zensation utför Marichu hilot-behandlingar baserade på de traditioner som förmedlats genom generationer av mangi-hilots i hennes släkt, där hon redan som 5-åring fick börja lära sig grunderna. Till dessa kunskaper och erfarenheter har hon senare kompletterat med specialistutbildningar hos Axelssons inom bl a zonterapi, koppning och akupressur. Hilot-behandlingen hon utför är unik. Den är givetvis anpassad för Svenska förhållanden och aktuell medicinvetenskap, för att vara både fungerande och säker.

Välkommen att boka en traditionell behandling som tar hänsyn till hela din person, inte bara dina besvär.

Tillbaka